F-1075 Kapybara

Největší hlodavec na světě. Má sice zakrnělý ocas, tělo je však dlouhé více než metr. Vyhledává travní porosty blízko vody, v níž se ukrývá před nebezpečím. Pod vodou vydrží až několik minut a umí v ní i spát. Samec okolo sebe shromažďuje celý harém samic. Velmi mladá kapybara se dá ochočit, proto v Jižní Americe, kde žije, platí za oblíbené domácí zvíře.

Kapybara
  • Stát:
    Česká republika
  • Série:
    Fauna (CZ)
  • Číslo v sérii:
    69
  • Technická specifikace:
    laminovaná samolepka, 4 výseky, rozdělená do 5 polí, rozměr 5 × 13 cm
Cena:
15 Kč
Kapybara
Prodejní místa